Proveïdors

Ferratges

El nostre proveïdor de ferratges Roto Frank és un dels fabricants líders en el món. Ferratges innovadors i assegurances que incrementen el valor afegit de les nostres finestres i portes. Junts creem solucions que aporten seguretat, gestió energètica i confort al producte final.

Perfilería 100% alemanya

Perfil 100% alemany fet amb exclusivitat per a les nostres finestres. El nostre proveïdor situat a Alemanya disposa de més de 30 anys d’experiència, amb més de 25 estrussionadores en una superfície de 40.000 m². Una empresa amb la qual creguem sinergies per la seva visió innovadora, sempre mirant feia el futur. Una aposta ferma per les noves tecnologies i la qualitat.

Làmina fins a 15 anys de garantia

Empresa multinacional amb 75 anys d’història, dedicada a la fabricació de solucions plàstiques.

Líder mundial en la fabricació de làmines per a Exteriors amb les majors garanties del mercat, decoren i protegeixen múltiples productes com a finestres, façanes, tanques de jardí, mobiliari d’exteriors, etc.

Domòtica

Des de 1972, Came S.p.A. fabrica una amplíssima gamma d’automatitzacions adaptades a la vida quotidiana. Les nostres portes i finestres es beneficien dels sistemes domòtics de Came per a fer la nostra vida més fàcil i eficient, a més d’aportar i incrementar el benestar i confort de les nostres llars.

Protecció solar: Persianes

Persax és una empresa amb una àmplia trajectòria en el camp de la protecció solar que ofereix solucions de qualitat adaptades a les necessitats de seguretat, aïllament i confort desitjats. La seva àmplia gamma de persianes, així com la seva aposta per l’actualització constant gràcies a les tecnologies més avançades i la seva adaptabilitat, fan de Persax l’aliat perfecte.

Vidres

Especialitzats en el desenvolupament de solucions de vidre d’alt rendiment, Guardian Glass és el proveïdor de vidre amb el qual treballem en l’actualitat. La garantia dels seus vidres s’ajusta a la perfecció a l’estàndard de qualitat de les nostres portes i finestres. Fabricants des de 1932, amb esperit d’innovació en vidre des dels seus inicis. Vidre de baixa emissivitat, vidre de control solar, cristall aïllant i vidre temperat d’alta resistència, són alguns dels seus productes estrella. Seguretat i eficiència energètica per a les llars del futur en els quals el cristall adquireix encara major protagonisme.

Segellament

Unes finestres d’altes prestacions, necessiten un segellament òptim per a mantenir la màxima qualitat. Per a això comptem amb ISO-Chemie, una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència, especialitzat en el segellament d’edificis energèticament eficients i sostenibles. La seva gamma de productes de segellament de juntes d’alt rendiment per a la instal·lació de finestres, ofereixen solucions que aconsegueixen el balanç energètic positiu que volem per als nostres productes.

Accessoris

Los accessoris i manilles HOPPE ofereixen aquest plus de disseny i distinció que volem per als nostres productes. La seguretat i qualitat, a més de l’estètica que ofereixen, sumen valor a les nostres portes i finestres.

Tienda Online
de ventanas
a medida

Nuestras ventanas de pvc a medida han dado el salto a la venta online, sin olvidarnos de la importancia de un trato cercano y profesional.